Gamlebyen i Rhodos

rhodosgamlebyen

Gamlebyen i Rhodos er et must å besøke på deg som skal på ferie på Rhodos. I 1988 ble gamlebyen i Rhodos – en vakker middelalderby – en del av det internasjonale verdensarv-programmet. Gamlebyen på Rhodos er resultatet av ulik arkitektur fra flere perioder – først og fremst aktitekturen til Knights of St. John.

I gamlebyen i Rhodos kan du finne shopping, kafeer, restauranter og svært et hyggelig uteliv. De fleste butikkene er god turistsjapper som selger souvenirer, men det finnes også butikker som selger klær og historiske artikler.

Du kan også overnatte i gamlebyen, og det gjør du hovedsakelig på rom / studioer / leiligheter, og vakre små boutique-hotell.

For å virkelig få et inntrykk av den gamle byen, må du gå gjennom de smale middelalderske brosteinlagte gatene Det vil du se hvordan folk lever og hvordan de pleide å leve for hundre år siden. Ikke glem å lade batteriene i kameraet og tømme minnekortene dine!

En populær restaurant i gamlebyen blant nordmenn er Eros. Restuanten er drevet av en greker som elsker nordmenn, og det er til og med en norsk flagg på utsiden av restauraneten. Maten du får servert er imidertid gresk, og både service og mat holder ypperlig kvalitet.