Faliraki – Rhodos

faliraki_main

Faliraki er et typisk turiststed ca 15 km sør for Rhodos by. Faliraki er verdenskjent for sitt natteliv og sine strender . Byen har et meget stort antall hoteller og overnattingsalternativer – og en veldig stor kyst / strand som er ca 5 km lang.

Stranden er sandete , og de fleste steder er det grunt vann noe som gjør strenden ideell for barn.

Stranden er organisert i flere deler, med parasoller, dusjer , garderober , vannsport og kafeer.

Vannet er i utgangspunktet krystallklart og svært rent, men på de mere overfylte områder er det noe grumsete.

Paralia Kathara er en liten gulf nær Faliraki sentrum. Dette er et godt alternativ for familier med grunt klart vann .

Den eneste organiserte nudiststranden på Rhodos er i enden av Falirakibukten , en bortgjemt gulf omgitt av høye bratte klipper som naturlig beskytter sine besøkende fra nysgjerrige øyne. Det er en godt organisert strand med parasoller og kafeer og både steiner og sand.

Faliraki har mange underholdningstilbud – som Luna Park for barna , ridning , alle typer vannsport , kafeer , barer , puber , nattklubber og mange restauranter – tradisjonelle og internasjonale . Utelivet starter sent på kvelden og slutter tidlig om morgenen. Hvis du ønsker en avslappende ferie bør du ikke bo i sentrum av Faliraki.

Den berømte og eneste vannparken på Rhodos ligger ved Faliraki , og tilbyr uendelig moro for barn og voksne med mange vannsklier , et stort bølgebasseng , grunne barnebasseng , og mye mer.